Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через фінальний етап кубку з триатлону обмежать рух автодорогою Київ-Чоп

В суботу, 22 квітня, на Львівщині проходитиме фінальний етап Чемпіонату України з триатлону. Перегони проходитимуть автомобільною дорогою державного значення М-06 Київ-Чоп на ділянці км 557+440 – км 564+140 (обхід с. Липники), повідомили в прес-службі Служби автомобільних доріг у Львівській області.

З метою проведення змагань відкритого чемпіонату Львівської області  з триатлону на належному рівні та дотримання вимог безпеки  під час проведення  фінального етапу велоперегонів змагань, Служба автомобільних доріг у Львівській області  погодила   обмеження руху  на даній ділянці автомобільної дороги  22 квітня з 09:30 до 14:00.

Об’їзд транспортних засобів буде скеровано правим проїздом автомобільної дороги Київ-Чоп через с. Липники.

Водіїв та гостей області просять з розумінням поставитись до  обмежень в русі та тимчасових незручностей.

Телефон екстреного зв’язку з організатором змагань у випадку аварій або надзвичайних ситуацій на трасі змагань: віце-президент Львівської обласної федерації триатлону, головний суддя змагань Анатолій Шевчук, тел.. 050 697 97 04 або 063 582 37 47.

Організатори заходу для проведення чемпіонату України з триатлону обрали автомобільну дорогу М-06 Київ-Чоп та звернулись до Служби автомобільних доріг у Львівській області з проханням посприяти у проведенні даних перегонів. 01 квітня на Львівщині відбувся І етап Чемпіонату України з триатлону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ