Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через обвал моста у Кам’янко-Бузькому районі під загрозою опинилися 12 маршрутів

На початку травня у селі Гайок Кам’янка-Бузького району Львівської області обвалився міст через річку Західний Буг. Директор управління транспорту ЛОДА Степан Рудницький у коментарі Гал-інфо розповів, що через аварію під загрозою опинилися 12 маршрутів обласного значення.

3 травня на автодорозі “Львів–Луцьк”, у селі Гайок, стався обвал моста.  Попри те, що згодом міст косметично відремонтували, проїхати через нього все ще неможливо. Через цю ситуацію всі маршрути були заблоковані. 

“Була складна робота з перевізниками.  Офіційно схему об'їзду погодили дуже  просто: дорогою “Жовква–Червоноград” або дорогою “Буськ–Лопатин”. Ці маршрути по об'їзду мали стати у 2 рази довшими, і це мало б відбитися на оплаті. Перевізники на об'їзд без підняття вартості не погоджувалися, але ми, розуміючи, що вартість і так немаленька,  погодили перевезення до моста і від моста.  Попри те, що перевізники були впевнені, що пасажирів не буде, у реальності ми бачимо, що рух відбувається. Крім того, ми щотижня контролюємо ситуацію в тому районі й готові за потреби реагувати”, - розповів Степан Рудницький. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ