Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через пекельну спеку в Австралії розплавився асфальт

Через спеку і підвищену вологість в Австралії, неподалік міста Тарзан асфальт розплавився - він став в'язким і намотався на колеса кількох автівок, - Еспресо.

Департаменту транспорту Австралії довелося перекрити проблемну ділянку дороги. Влада пообіцяла компенсувати збитки всім потерпілим, яких наразі налічується більше 50.

Бріджит Дейлі, одна з тих, чиє авто постраждало від дорожнього покриття сказала, що була абсолютно шокована, виявивши, що на всіх чотирьох колесах автомобіля було по три дюйми асфальту.
"Наче ми були комахами, які потрапили в павутину, і ми тонули. Люди просто не могли повірити в те, що сталося з їх транспортними засобами", - додала вона.

Асфальт був покладений минулого тижня транспортним підрядником COLAS Australia, але був пошкоджений через вологу погоду.

Червень, липень і серпень в Австралії вважаються холодними місяцями року, так як на континенті в цей час встановлюється календарна зима. Температура на узбережжі в ці місяці рідко піднімається вище +20 градусів Цельсія.

Еспресо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ