Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Через Україну Курт Волкер звільнився ще з однієї посади

Колишній спецпредставник США по Україні Курт Волкер залишає посаду виконавчого директора вашингтонського Інституту імені Джона Маккейна, який входить в структуру Університету штату Арізона.

Про це повідомляється в прес-релізі, поширеному прес-службою інституту, передає Прямий.

"Сьогодні я поінформував президента Університету штату Арізона Майкла Кроу і Сінді Маккейн про те, що, як мені здається, що склалося останнім часом увагу ЗМІ до моєї роботи на посаді спецпредставника США по Україні може стати фактором, відволікаючим від досягнень і триваючого зростання інституту, тому я залишаю посаду виконавчого директора Інституту імені Джона Маккейна ", - наводяться в повідомленні слова Волкера.

Нагадаємо, раніше Курт Волкер подав у відставку з посади спецпредставника США по Україні. Це сталося після публікації тексту скарги неназваного співробітника американських спецслужб, що стосується розмови Дональда Трампа із Володимиром Зеленським.

Потім Курт Волкер офіційно розпочав свідчити у Конгресі щодо можливого тиску Трампа на Зеленського.

Раніше Білий дім опублікував повний текст телефонної розмови між президентами США і України Днальдом Трампом і Володимиром Зеленським, який став приводом для початку імпічменту американського лідера.

24 вересня, Палата представників США оголосила про початок імпічменту президенту США Дональду Трампу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ