Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Індії через військовий конфлікт застрягли українці

У зв'язку із загостренням відносин між Індією та Пакистаном скасовано низку авіарейсів у міжнародному аеропорту ім. І.Ганді в Делі. Про це повідомили у Twiter Консульської служби МЗС.

Консул в аеропорту вирішує питання щодо повернення до України групи співвітчизників. Питання - на контролі консульської служби.

Попередження громадянам України у зв’язку із різким загостренням безпекової ситуації в Індійському штаті Джамму і Кашмір:

У зв’язку із загостренням індійсько-пакистанських відносин Міністерство закордонних справ рекомендує громадянам України утриматися від поїздок до індійського штату Джамму і Кашмір, а також до північних і західних районів штатів Панджаб і Хімачал Прадеш.

Рекомендуємо враховувати, що з 27.02.2019 р. Індія тимчасово закрила повітряний простір для пасажирських та комерційних перевезень над штатами Джамму і Кашмір, Хімачал Прадеш, Панджаб та Уттаракханд.

У разі виникнення обставин, що вимагають негайного консульського реагування, рекомендуємо громадянам України звертатися до Посольства України в Індії за номером телефону "гарячої лінії": +91 9205507157, тел. +91 1126145093, адресою електронної пошти або на цілодобову "гарячу лінію" МЗС України: +38 044 2381657, електронна пошта.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ