Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Через зсув ґрунту на будівництві у Львові зруйновано хідник

Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
1/3
Як повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, пошкодження хідника на вул. Личаківській сталося через будівельні роботи, які проводить ПрАТ "Компанія Ензим", - інформує 15 квітня пресслужба ЛМР.

Зараз компанія розробляє заходи для укріплення схилу та унеможливлення наступних зсувів, після чого пошкоджений хідник і огорожа будуть відновлені.

ʺПрАТ ʺКомпанія Ензимʺ ще в лютому, будуючи підпірну стінку на своїй території, забагато ʺзайшлиʺ в схил: вирубали дерева, земляні роботи проводили без влаштування тимчасових кріплень та без відповідних заходів з інженерного захисту території від зсувів та обвалів. Як наслідок, відбувся зсув великої частини ґрунту.

На початку березня на місце виїхали представники ЛКП ʺЛьвівавтодорʺ і мерії, зафіксували зміщення ґрунту з частині хідника, його руйнування та повідомили про це ʺКомпанію Ензимʺ. Зараз підприємство розробляє заходи для зміцнення схилу і унеможливлення зсувів ґрунту. Після цього будуть проведені роботи з відновлення хідника та відновлення огорожіʺ, - розповів Андрій Білий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ