Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Червоноградське підприємство «Дюна-Веста» на Львівщині намагаються знищити?

Представник Червоноградської панчішно-шкарпеткової фабрики ТОВ «Дюна-Веста» заявив про те, їхньому досить успішному підприємству усіляко намагаються завадити працювати. Про це він заявив сьогодні, 15 грудня, під час розширеного засідання президії Львівської обласної ради, на якому обговорили питання щодо вимкнення електроенергії.

За його словами, на фабриці працює кілька сотень людей, все устаткування там європейського зразка, встановлені німецькі котли.

Він наголосив, що підприємству вдалося скоротити енергоспоживання на 23%

«У нас найкращі показники щодо заробітної плати, ми сумлінно сплачуємо всі податки. Підприємство випускає 15 мільйонів пар продукції, у нас є зобов’язання перед імпортом, нам потрібно виконувати кредитні зобов’язання. Для нормальної роботи нам потрібно використовувати 20 кВт, а нам поставили обмеження в 9 кВт. Тобто зменшили ліміти більше як на 50%. Як ми маємо працювати? Ви що, вбиваєте наше підприємство?», - заявив він.

Він також наголосив, що на всі листи підприємства до ПАТ «Львівобленерго» вони не отримали жодної відповіді.

В.о. заступника голови Львівської ОДА Сергій Росстальний заявив, що Львівська ОДА не може збільшити ліміти споживання енергії, але пообіцяв «втрутитись у процес».

Голова Львівської облради Петро Колодій заявив, що ПАТ «Львівобленерго» займається шкідництвом і диверсійною роботою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ