Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Четверо учнів з Львівщини – серед переможців Всеукраїнського конкурсу інноваційних проектів

У Києві нещодавно завершився фінальний етап Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проєктів «Майбутнє України», що відбувався уже вдванадцяте.

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Презентували свої напрацювання у різних галузях семеро юних винахідників Львова та області. Четверо із них посіли призові місця.

"Конкурс — чудова нагода презентувати свої науково-технічні розробки і позмагатися за першість в інноваціях. В електроніці та приладобудуванні, матеріалознавстві та перспективних технологіях, машинобудуванні й інформаційно-телекомунікаційних системах. А ще в екології та ресурсозбереженні, технічній творчості й винахідництві, робототехніці й робототехнічних системах. Вітаємо учнів з високими здобутками, бажаємо натхнення до творчих  розробок. Висловлюємо велику  подяку науковим керівникам за підтримку, бажання надихати учнів на реалізацію проєктів", - зазначила директорка Львівської обласної Малої академії наук Іванна Бородчук.

Львівщину представляли на Всеукраїнському етапі переможці обласного відбору. Тоді із понад двох десятків учнів закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти обрали тих, які презентували потенціал області на загальнодержавному рівні.

Під час фіналу учасники демонстрували моделі і макети, здійснювали стендовий захист проектів, відповідали на запитання членів журі та гостей виставки. Усі проекти учасників оцінювало професійне журі у складі педагогічних та науково-педагогічних працівників навчальних закладів, наукових установ та організацій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ