Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Члени російського товариства у Львові не залишають бюст Пушкіна надворі, остерігаючись хуліганів

Уже близько місяця члени російського товариства імені Пушкіна щоранку виносять на фасад будинку Російського культурного центру бюст Пушкіна і щовечора заносять його в приміщення. До таких заходів вони змушені були вдатися, щоб вберегти бюст від вандалів.

«Фасад нашого будинку нагадує позицію Сталінградської битви, тут постійно щось малюють чи пишуть хулігани, нам б’ють вікна, а близько півроку тому вчинили найгірше, що лише могли – розбили бюст Пушкіна», — сказав сьогодні, 13 червня, під час прес-конференції голова Російського товариства імені Пушкіна Олег Петров.
До Дня Росії, 12 червня, члени Товариства привели фасад будинку до ладу, проте вже за три дні стіну знов закидали пластиковими пакетами з фарбою. Олег Петров впевнений, що правоохоронні органи нічого не зроблять, адже на всі скарги та акти, які пишуть члени товариства, жодного результату немає. На думку членів товариства, не йде їм назустріч і місцева влада, адже за 15 років існування Центру на нього не було виділено ані копійки.
«Ми не знаємо, чи це роблять дрібні хулігани, чи підбурювачі, в будь-якому разі вони ганьблять всіх, і насамперед чесних громадян України», — сказав Олег Петров.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ