Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чи підійдуть металопластикові двері для приватного будинку?

Вхідна група виконує відразу дві головні ролі — захисну та дизайнерську.

Все більше для вирішення поставленого питання вибираються металопластикові двері Чернівці пропонують різні варіанти реалізації. Причому дверна конструкція реалізується індивідуально, в залежності від необхідності. Компанія Viknaroff допоможе в реалізації проекту для приватного будинку, квартири, магазину або офісу. І в кожному випадку клієнт отримує безліч переваг від співпраці. 

Чому варто вибрати такі двері 

Металопластикова конструкція забезпечує безліч переваг: 

  • високі звукопоглинальні характеристики — крім звуків, матеріал запобігає тепловтратам, й не пропускає пил з вулиці;
  • індивідуальне дизайнерське рішення — незалежно від масштабів виконуваної роботи, можливо реалізувати конструкцію будь-якого розміру та кольору, в тому числі під дерево або сталь;
  • простота догляду — на відміну від інших поверхонь, ви легко зможете очистити бруд та пил, так як металопластик виділяється меншим поглинанням. 
 

Один з приємних бонусів — подібні дверні конструкції практично не схильні до впливу ультрафіолету. Тому навіть при установці на сонячній стороні будинку, можна не хвилюватися про те, що з часом двері змінять свій колір. 

Наскільки міцна така конструкція? 

Ви можете не хвилюватися про міцність дверей. Адже по стійкості до зломів, металопластикові конструкції не поступаються сталевим. Додаткова міцність забезпечується: 

  • сталевими вкладишами із замкнутим перетином, вбудованих в профіль;
  • додатковими блокуючими механізмами та ригелями проти зломщиків;
  • антивандальною й протизламною фурнітурою. 
 

При необхідності можна використовувати доводчики з електричним приводом. Можна додатково встановити кілька замків, все залежить від конкретної реалізації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ