Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Суддя, яка причетна до викрадених об'єктів майна ЛМР, винесла рішення про обшук управління комунальної власності

Голова Галицького районного суду м. Львова, суддя Ірина Волоско, яка причетна до викрадених нерухомих об'єктів комунального майна Львівської міської ради, винесла рішення про обшук в управлінні комунальної власності ЛМР та у помешканнях працівників управління. Про це сьогодні, 13 липня, на брифінгу повідомила начальник управління комунальної власності Інна Свистун, інформує кореспондент Гал-інфо.
Гал-інфо

"Мені дуже прикро, що обшуки проводились в управлінні комунальної власності ЛМР та у помешканнях працівників, зокрема, у мене, моїх заступників та керівників відділів, адже управління восени 2015 саме повідомило про те, що об’єкти комунального майна були незаконно відчужені.

Вчора обшуки в управлінні тривали 11 годин. Щодо обшуків в моєму домі, то мене не було вдома в цей час. Це були поверхневі обшуки. В управлінні вилучили договори оренди, які стосувались викрадених нерухомих об'єктів комунального майна, документи щодо приватизації об'єктів, а також щодо вільних приміщень - це довідки та інформаційні повідомлення", - розповіла Інна Свистун.

"Мені видається дивним та незрозумілим, що сьогодні СБУ не проводить обшуки у тих, хто є до цього безпосередньо причетний - Ірини Сандул та Людмили Малькової. Ці особи мають добрі зв’язки у Генпрокуратурі та у ДФС Львівщини", - наголосила начальник управління.

За її словами, в управлінні готові до будь-яких перевірок.

"Я неодноразово отримувала погрози від представників судової влади Львова та від обласної влади через мою принципову позицію" - додала Інна Свистун.

У Львові досі не можуть з’ясувати, як зникли 66 комунальних приміщень

Нагадаємо, від квітня 2016 злочинна група викрала 25 об'єктів комунального майна Львівської міської ради, які не використовувались. У цій справі фігурує 5 людей: троє жителів Луганської області, один львів'янин та мешканець столиці. 

Як повідомляло Гал-інфо, наприкінці червня стало відомо, що злочинці діяли за двома налагодженими схемами: через рішення суду (як правило, визнання права власності без участі управління) та через проведення реєстрації реєстраторами та нотаріусами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ