Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДАБІ заборонила будівництво на вул. Судовій у Львові

ДАБІ скасовано дію містобудівних умов і обмежень щодо забудови на вул. Судовій у Львові, оскільки їх видали з порушенням вимог законодавства, повідомила прес-служба ДАБІ України.

Департаментом ДАБІ у Львівській області проведено позапланову перевірку Управління архітектури та урбаністики Департаменту містобудування Львівської міської ради щодо законності видачі містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки на будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул. Судова у місті Львові.

Під час проведення позапланової перевірки встановлено, що містобудівні умови і обмеження видані з порушенням вимог законодавства. 

Згідно договору оренди землі земельну ділянку надано в оренду для будівництва адміністративно-офісної будівлі, тоді як містобудівні умови та обмеження видано на будівництво багатоквартирного житлового будинку. Крім того, їх видано за відсутності плану зонування території або розробленого детального плану.

За результатами перевірки, Департаментом прийнято рішення про скасування дії містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки.

На даний час посадовими особами ДАБІ, в порядку здійснення державного архітектурно-будівельного нагляду, вживаються невідкладні заходи щодо скасування документів, які дають право виконання будівельних робіт за вказаною адресою та зупинення виконання будівельних робіт на вище зазначеному об’єкті будівництва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ