Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дайджест важливих подій за 11 квітня на території Львівщини

Очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив про ключові події за минулу добу, 11 квітня, які відбулись на території області.

Він зазначив, що один раз сирена сповіщала про загрозу повітряно-ракетного удару. Попередження про небезпеку залишилось попередженням.

"Дякую за спокій нашим бійцям протиповітряної оборони.

Вкотре звертаюсь до паліїв. Припиніть шкодити довкіллю, своїм землякам та собі, ще й використовувати ресурс працівників ДСНС під час воєнного стану! Лише за вчора надзвичайники загасили 5 пожеж сухостою у Червоноградському, Львівському і Стрийському районах", - додав начальник ЛОВА.

Максим Козицький нагадав, що за паління трави притягають до адміністративної та кримінальної відповідальності!  

Відповідно до наданої інформації, на території Львівщини розселили ще 2115 людей з інших регіонів України. Від початку повномасштабної війни – понад 304 тисячі.

З України через західний кордон за добу виїхали понад 35 тисяч людей. Повернулись – 24 тисячі наших громадян.  

Кордон на всіх пунктах пропуску Львівщини перетнули 19650 осіб. Від початку повномасштабного вторгнення рф – понад 1 мільйон 558 тисяч.

Як внутрішньо переміщені особи в ЄІБД зареєструвалось понад 80 тисяч людей, які вимушено прибули у Львівську область через воєнні дії рф.

Поліція області опрацювала 1183 звернення щодо підозрілих осіб, автівок чи інших речей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ