Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Де та коли можна провакцинуватись цього тижня у Львові від коронавірусу

У Львові упродовж робочих днів функціонують як стаціонарні пункти вакцинації, так і тимчасові пункти вакцинації, які діють щоденно, включно й у вихідні. Тож охочі можуть отримати щеплення в будь-який зручний для них день. Доступні вакцини – Pfizer, AstraZeneca, Coronavac.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Нагадаємо, вакцина вчить імунну систему розпізнавати вірус і боротися з ним. Це забезпечує захист від зараження, а також допомагає створити колективний імунітет, щоб зупинити пандемію. Усі вакцини, які використовують в Україні, пройшли стадію перевірки на безпечність та сертифіковані Всесвітньою організацією охорони здоров’я.

Щоб вакцинуватись, проконсультуйтесь із сімейним лікарем, оберіть найближчий пункт вакцинації та прийдіть з паспортом та ідентифікаційним кодом та отримайте щеплення.

Вакцина може викликати незначні побічні реакції: слабкість, підвищену температуру, головний біль, біль у м’язах та суглобах. Але це означає, що організм вибудовує захист від хвороби. Якщо відчуваєте дискомфорт, зверніться до сімейного лікаря.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ