Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

Делегація із США побувала на українських військових кораблях

Район проведення операції Об’єднаних сил з робочим візитом відвідала американська делегація на чолі з заступником помічника Міністра оборони США Лорою Купер. Про це інформує прес-центр ООС.

В Маріуполі, під час брифінгу на базі Донецького обласного військового комісаріату, заступник Міністра оборони Аліна Фролова і представники військового командування ознайомили закордонних гостей з поточною безпековою ситуацією на Приазов’ї та заходами, які вживаються усіма силовими структурами для стабілізації і покращення гуманітарної складової в районі проведення Операції.

Також сторони обговорили особливості дій російських окупаційних військ та їх вплив на життя цивільного населення Донбасу.

Згодом, під час візиту до Маріупольського морського торгівельного порту, делегація США відвідала стоянку кораблів тактичної групи "Тритон" ВМС ЗС України. Тут українські військові моряки провели гостям оглядову екскурсію пошуково-рятувальним судном "Донбас" та вихід в море на малому броньованому артилерійському катері "Кременчук". Також представники Збройних Сил України детально розповіли про поточну ситуацію в Азовському морі та агресивні дій росіян в його акваторії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ