Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутат хоче реакції центральної влади на події в Одесі

Наразі ніхто з керівництва МВС та поліції не дав оцінки подіям, що мали місце сьогодні уночі в Одесі. Про це на Фейсбук написав Віктор Балога.

"Знову безчинствують "тітушки". На цей раз - в Одесі, де на чолі міліції стоїть генерал-грузин Лорткіпанідзе. Побиті активісти, розгромлені намети, кров і рани.

Від міністра Авакова, від "реформаторки" Згуладзе, від "принципової" начальниці Нацполіції Деканоїдзе - ані слова. Країна цей терор бачить, а керівництву МВС не видно. Жодної оцінки розгулу гопників, які є постійною загрозою громадянському спокою, не дав Президент Порошенко.

Нагадаю цим діячам, що так само на публіці вдавали сліпих Янукович, Захарченко, Якименко, Клюєв та інші діячі, які зараз никаються в Росії. Хоча саме тодішня влада формувала, фінансувала і направляла ці орди тупої голоти. Покривала їхні злочини, вербувала нових бойовиків.

За "життя по-новому" нічого не змінилося. Під крилом Авакова безкарно і нахабно почуваються тисячі "ментушок". Географія їхнього розгулу - вся країна, від Мукачева через Київ до Харкова й Одеси. Кулаки, арматура і бейсбольні бити - проти підприємців і активістів, проти чесних і небайдужих людей.

У народу закипає лють. Коли прорве, то мало не здасться. Раджу всім начальникам із високих кабінетів не сподіватися, що ці "бики" зможуть їх захистити від людського гніву. А як розгул бандюків продовжиться - шукати країни, куди тікати.Хоча навряд чи вдасться вислизнути цілими", - написав Віктор Балога.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ