Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Війна з Росією

Депутатам Львова не дадуть працювати, поки АТОвці не отримають землю, - боєць

Бійці АТО, які пікетують Львівську міську раду, не дадуть працювати депутатам, поки вони на сесії не вирішать питання щодо надання земельних ділянок учасникам АТО. Про це сьогодні, 30 вересня, в коментарі Гал-інфо заявив один із пікетувальників, демобілізований боєць 24-ї бригади Олег Дудок.

Він назвав популізмом запропоноване рішення щодо виділення 48 гектарів землі біля Білогорщі, яке учора, 29 вересня, мали намір розглядати на сесії.

«Це рішення - це популізм і афера. Ми знайшли цю землю самі. Були звернення від нас до Пустомитівської адміністрації і Львівської ОДА, а також у сільраду. У мене є протокол зборів круглого столу, який відбувався з цього приводу у Львівській ОДА. Яким боком місто до цієї землі, якщо вона, ця земля, навіть до Львова не увійшла? Нам на зустріч іде і селищна, і районна ради, і Держгеокадастр, і Львівська облрада. Треба банальний лист від Андрія Садового. Просто погодження мера, а розпорядник землі є Держгеокадастр. Це не ухвала, а популізм. Навіть юрист початківець бере її і каже, що це ж не ваше», - сказав він.

За словами бійця АТО, навіть якби депутати вирішили продовжити сьогодні, 30 вересня, як і планувалося, роботу сесії, то бійці АТО не дали б її провести.

«Поки вони не вирішать нашого питання, вони деребанити нічого не будуть. Ми не дамо депутатам  працювати, поки вони не розглянуть нашого питання», - заявив Олег Дудок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ