Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутатам презентували Інвестиційний портал Волині

Постійна комісія обласної ради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій на своєму черговому засіданні розглянула питання про інвестиційний паспорт Волинської області. Про це повідомили 3 вересня у прес-службі Волинської обласної ради.

Депутатів цікавила ця актуальна тема упродовж всієї каденції.  Приймалася низка рекомендацій для виконавчої влади розробити та розмістити в публічній площині інвестиційний паспорт області.

Між тим, як зауважила заступник директора департаменту економіки та європейської інтеграції ОДА,  начальник управління стратегічного планування, маркетингу та бізснес-клімату Вероніка Бальбуза, у виконавчій владі до поставленого завдання підійшли більш творчо і не обмежилися створенням "сухого" документа. Наразі в мережі Інтернет розгорнули Інвестиційний портал Волині, на якому можна дізнатися про конкурентні переваги нашої області. На сайті можна побачити актуальні новини, а також інформацію для інвесторів, інвестиційні проєкти, земельні ділянки, тощо. Окрема розділи ще в стадії доопрацювання, як і сам  Інвестиційний паспорт Волинської області. Він складається з розділів  "Волинь туристична", "Волинь аграрна", "Волинь промислова" та "Волинь логістична". Портал передбачає зворотній зв'язок та має зручну мобільну версію.

Депутати схвально відгукуються про Інвестиційний портал, рекомендують якомога швидше завершити цей проєкт та презентувати його на сесії обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ