Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутатам пропонують «пакетом» проголосувати за відставку та індульгенцію Яценюка, – Добродомов

Разом із голосуванням за відставку Уряду Яценюка «пакетом» хочуть скасувати і ухвалу ВРУ від 16 лютого про визнання діяльності Кабіну незадовільною. Про це повідомив лідер «Народного контролю», секретар Антикорупційного комітету ВРУ Дмитро Добродомов на своїй сторінці у Фейсбук.

Парламентар припустив, що саме таким чином намагаються  «відбілити» діяльність провального Прем’єра, котрий не бажає йти з посади з реальною оцінкою його дій, чим і шантажує майбутню коаліцію.

«Навіть депутати від БПП розгублені: яким чином можна голосувати  за це разом із відставкою?! Ця маніпуляція лише посилює абсурд, до якого вдається владна верхівка під час дерибану посад майбутнього Уряду, називаючи такі голосування – «політично доцільними»», – написав  нардеп.

Він  наголосив, що нова «коаліція двох» із БПП і «Народного фронту», які разом мають щонайбільше  10-12% підтримки у суспільстві, є не лише нелегітимною в очах народу, а ще й намагається цинічно маніпулювати думкою 90% громадян, які виступили за негайну відставку Яценюка.

«Кого  хочуть обдурити цим пакетним голосуванням? А, може, це хитромудрий план, щоби як і в лютому провалити голосування за відставку Яценюка?  Я вже нічому не здивуюся! Театр абсурду і знущання над людьми сягнули своєї вершини», –  констатував парламентар.

Також додав, що насправді після відставки в Яценюка є одна дорога – в ГПУ – «звітувати» про корупційні «подвиги» на посаді Премʼєра.

Copyright © 2016 Прес-служба партії «Народний контроль», All rights reserved. 
Ви отримали даного листа, так як ваша адреса була надана вами або вашим медіа, для внесення у розсилку 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ