Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутатка облради від Голосу Іванна Герус склала мандат

Депутатка від фракції "Голос" Іванна Герус очолювала депутатську комісію з питань освіти.

Причиною складання мандату, за словами освітянки, стала несумісність гуманітарної роботи з іншим обов’язком – депутатством. Після повномасштабного вторгнення Іванна Герус почала працювати в благодійному фонді «Право на захист», що займається наданням безоплатної правової допомоги внутрішньо переміщеним особам та біженцям.

"Мене запросили в благодійний фонд, що співпрацює з міжнародними партнерами, реалізовувати проєкти, які зараз допомагають підтримувати українців та відбудовувати Україну.

В такій роботі також важливі цінності та принципи. Одним з ключових є принцип абсолютної незаангажованості та незалежності, що передбачає неможливість залучення в політичні процеси", – написала вона.

Іванна Герус зазначила, що продовжить виконувати обов’язки депутатки ЛОР та керівниці комісії з питань освіти до наступної сесії ради.

"До наступної сесії обласної ради я продовжую виконувати свої обов’язки, як депутатка та очільниця комісії освіти. Після офіційного закінчення депутатського мандату, я точно не залишу питання освіти – розвиток освіти буде одним з моїх пріоритетів у майбутньому". 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ