Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Депутат-комуніст Голуб просить покарати прокурора Кам’янка-Бузького району

Народний депутат України, член фракції КПУ Олександр Голуб скерував депутатське звернення прокурору Львівської області Василенку О.А. з проханням притягнути до відповідальності за неналежне виконання службових обов’язків прокурора Кам’янка-Бузького району Приходька М.П.

У зверненні, яке є у розпорядженні Гал-інфо,  нардеп наголошує на тому, що прокуратурою Кам’янка-Бузького району протягом тривалого часу приховуються злочини, скоєні відносно мешканця Львова Морозинського Ю.А.

Як доказ О.Голуб наводить той факт, що прокурор Приходько М.П., ігноруючи численні скарги Морозинського Ю.А., з вересня 2011 року систематично виносив необґрунтовані і передчасні рішення про відмову в порушенні кримінальної справи.

Йдеться про відмову в порушенні кримінальної справи відносно мешканця Кам’янка-Бузького району Якимовича Р.П., що злісно, більше як два роки не виконує рішення суду і ухиляється від сплати боргу Морозинському Ю.А, а також – про відмову в порушенні кримінальної справи відносноначальника відділу ДВС Кам’янка-Бузького РУЮ Маковецького З.В. та його заступника Бурка А.М., які начебто тривалий час діють в інтересах боржника.

В зверненні народний обранець зазначає, що загалом прокурор Приходько М.П. виніс десять незаконних постанов. Вісім з них прокуратурою області були скасовані як передчасні і необґрунтовані, однак за явне грубе порушення законності до відповідальності районного прокурора притягнуто не було.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ