Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати ЛОР створили тимчасову контрольну комісію щодо реорганізації "Галсільлісу"

Львівська обласна рада створила Депутати Львівської обласної ради створити тимчасову контрольну комісію обласної ради з вивчення питання щодо реорганізації окремих дочірніх лісогосподарських підприємств ОКС ЛГП "Галсільліс". Відповідне рішення прийнято на сесії сьогодні, 27 квітня. Про це повідомили 27 квітня Гал-інфо у пресслужбі ЛОР.
Фото ЛОР

До складу тимчасової комісії увійшли представники усіх фракцій обласної ради та профільної комісії. Голова комісії Юрій Холод, члени комісії - Віталій Свіщов, Звенислава Мамчур, Захар Миляник, Інна Свистун, Юрій Раделицький, Анатолій ДейнекаІрина СехТарас Чолій, Леонід Цибуля, Богдан Гагалюк.

На думку депутатів, робота контрольної комісії повинна забезпечити прозорість і публічність усіх рішень з реорганізації "Галсільлісу".

Причину реорганізації "Галсільлісу" пояснив керівник управління майном спільної власності Львівської обласної ради Сергій Івах: "Ми діяли на основі виданого Держаудитслужбою звіту. В звіті вони чітко вказали, що в такому стані, в якому сьогодні перебуває ця галузь, вона є неприпустима, вона є збиткова. Якщо подивитися по всій структурі "Галсільлісу", то ще два тижні тому загальна кредиторська заборгованість була близько 38 млн гривень. Станом на сьогодні ця заборгованість вже зменшилась на 5-6 млн грн".

Також голова обласної ради Ірина Гримак повідомила, реорганізація "Галсільлісу" неминуча, але обласна влада однозначно буде на стороні людей.

До моменту завершення роботи комісії призупинені будь-які дії з реорганізації підприємства, також призупинена й робота Наглядової ради Галсільлісу",- наголосила Ірина Гримак.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, депутати Львівщини вимагатимуть позбавити громадянства тих, хто взяв російський паспорт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ