Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Львівщини поставлять крапку в питанні російського культурного центру

На четвертому пленарному засіданні сесії Львівської обласної ради, що відбудеться 25 жовтня, депутати одним із перших питань мають намір заслухати звіт тимчасової контрольної комісії для вивчення питань правомірності користування комунальним приміщенням Львівської обласної ради на вул. В. Короленка,1а у Львові. Про це йшлося сьогодні, 18 жовтня, під час засідання президії.

Це питання було внесено до порядку денного і його мали розглянути на попередньому засіданні, але не встигли через довгу процедуру розгляду питань схвалення змін до перспективних планів спроможних територіальних громад Львівщини.

Російський культурний центр у Львові - грибок, безлад і прапор

Відтак, а президії вирішили, що наступне пленарне засідання розпочнуть із розгляду саме цього питання.

Як зазначив голова Львівської облради Олександр Ганущин, це питання довго розглядали, комісія попрацювала і надала свої висновки. «Ми можемо нарешті закрити це питання», - сказав він.

За його словами, відповідний проект рішення вже готовий.

Нагадаємо, як повідомляло раніше Гал-інфо, у Львові будівлю на вул. Короленка, 1а, площею 380,2 кв.м, яку нині орендує МГО «Російське товариство ім. О.Пушкіна», Львівська облрада мала намір продати. Пізніше було вирішено не продавати приміщення, а натомість запропонувати в оренду молодіжним організаціям патріотичного спрямування.

Голова депутатської комісії з питань комунального майна та приватизації Ігор Комарницький заявив, що Російське товариство довело приміщення до жахливого стану і там панує страшна антисанітарія.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ