Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Після вигнання з вул. Короленка росіяни не зверталися за приміщенням

На ProZorro (система публічних закупівель) ми маємо визначитись з фірмою, яка буде робити проектно-кошторисну документацію щодо ремонтних робіт в комунальному приміщенні Львівської обласної ради за адресою вул. Короленка, 1а. Про це сьогодні, 30 червня, в коментарі Гал-інфо розповів заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.
Фото - Гал-інфо.

«Ми за місяць чи півтора будемо точно знати, яку суму коштів потрібно на ремонт, тоді  і буде прийнято кінцеве рішення», - скакав Володимир Гірняк.

На запитання, чи Російський культурний центр звертався до облради за іншим приміщенням, він відповів: «Я не вважаю, що ті люди, які там перебували, представляють російську громаду Львова, і з ними ніхто контактів наводити не буде. Вони не представляють інтереси росіян у Львові. Це люди, які свідомо робили провокації і хотіли негативних речей. Натомість більшість російської громади у Львові та області є патріотичною».

У Львові закрили «антиукраїнське кубло»

Володимир Гірняк додав, що з проханням щодо приміщення офіційно ніхто не звертався.

«Коли контактую з росіянами, то прошу їх об’єднатись, створити свою громадську організацію, і ми вирішимо питання про надання їм приміщення», - сказав він.

Вигнання Російського культурного центру. Як це було?

Як зазначив Володимир гірняк, наразі приміщення на вул. Короленка, 1а зачинено та перебуває під охороною.

«Ми показували журналістам, в якому воно стані. Будемо бачити, скільки коштів потрібно витратити, щоб привести його до належного вигляду. І потім буде прийнято управлінське рішення - згідно з рішенням сесії Львівської обласної ради. Проведемо конкурс серед громадських організацій, пов’язаних з АТО. Треба зрозуміти, що ми там хочемо мати», - зазначив Володимир Гірняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ