Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська облрада вимагає позбавити "Інтер" ліцензії

Депутати Львівськоі обласної ради звернулися до Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення щодо позбавлення телеканалів із проросійською позицією ліцензії на трансляцію. Зокрема, це стосується телеканалу "Інтер", керівництво якого депутати також пропонують притягнути до відповідальності. "За" таке рішення проголосували 61 депутат, повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

У зверненні вказано, що, зважаючи на інформаційну війну, варто позбавити ліцензії телеканали, які ведуть проросійську пропаганду. Зокрема, депутати звернули увагу на телеканал "Інтер".

"Неймовірною наругою над нацією став новорічний ефір телеканалу "Інтер" - огидна вдавала радість, зарозумість та бундючність російських артистів ще довго звучатимуть у серцях наших співвітчизників. Телеканал "Інтер" ніколи не вирізнявся патріотичною позицією та проукраїнськими ефірами, варто лише згадати їхні новинні ефіри під час Революції Гідності. Не змінилася їхня інформаційна політика і сьогодні. Більше того - керівництво каналу є послідовним у своєму баченні України як держави, повністю залежної від Росії, без власної культури, мови  та, зрештою, гідності", - йдеться у зверненні.

Відтак, депутати вимагають негайно позбавити телеканал "Інтер" ліцензії на трансляцію, а винних у порушенні Конституції України і Закону України "Про телебачення і радіомовлення" притягнути до відповідальності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ