Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Здоров'я

Депутати Львівської облради затвердили директора дитячої лікарні ОХМАТДИТ

Львівська обласна рада затвердила на посаду директора Львівської обласної дитячої лікарні ОХМАТДИТ Олександру Бурду, - відповідне рішення ухвалили депутати сьогодні, 12 березня. Про це інформує прес-служба Львівської облради.

Як відомо, Олександра Бурда, яка досі була виконуючою обов’язки цього закладу, стала переможцем відкритого конкурсу на цю посаду. За її кандидатуру проголосувало 9 членів комісії з проведення конкурсів на заміщення посад керівників закладів охорони здоров’я – комунальних некомерційних підприємств Львівської обласної ради.

Після голосування депутатського корпусу за її кандидатуру з нею буде укладено контракт терміном на 5 років.

Довідково:

Бурда Олександра Йосифівна 1959 р. н., громадянка України; повна вища освіта за спеціальністю «Педіатрія», інтернатура та аспірантура із кваліфікацією «Дитяча хірургія», Кандидат медичних наук, пройшла навчання у Львівській бізнес школі при УКУ «Лідерство в охороні здоров’я», нагороджена почесними грамотами: Департаменту охорони здоров’я ЛОДА та МОЗ України, загальний стаж професійної діяльності –  37 років. 

З вересня 2003 р. і дотепер заступник директора з хірургічної роботи КНП ЛОР «Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «ОХМАТДИТ».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ