Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Мостиської райради прийняли заяву з приводу подій у Верховній Раді

Сьогодні, 13 січня,  депутати Мостиської районної ради прийняли заяву депутатських груп райради з приводу подій у Верховній Раді 10 січня. Заяву підтримала сесія Мостиської районної ради 36-ма  голосами. Проти заяви голосували представники ВО „Батьківщина” та Народного блоку Литвина. Заяву підписали голова депутатської групи „Наша Україна" у Мостиській Районній раді Роман Бішко та голова депутатської групи Української Народної Партії у Мостиській районній раді Іван Давидяк.
Сьогодні, 13 січня,  депутати Мостиської районної ради прийняли заяву депутатських груп райради з приводу подій у Верховній Раді 10 січня. Заяву підтримала сесія Мостиської районної ради 36-ма  голосами. Проти заяви голосували представники ВО „Батьківщина” та Народного блоку Литвина. Заяву підписали голова депутатської групи „Наша Україна" у Мостиській Районній раді Роман Бішко та голова депутатської групи Української Народної Партії у Мостиській районній раді Іван Давидяк. Подаємо заяву повністю:
“10 січня у Парламенті були зняті політичні маски з тих політиків, які в гонитві за голосами виборців пішли за зраду національних інтересів України. Ці діячі намагалися обміняти стабільність, економічний розвиток країни та добробут її громадян на власні політичні дивіденди. Комуно-олігархічна більшість Парламенту показала, що на відміну від Українського народу, вона так і не засвоїла уроків демократії з революції  -   комуно-олігархи продовжують змагатися виключно за владу,  а не за інтереси українців.
Антиукраїнська провокація - спроба неконституційної відставки Уряду України Юрія Єханурова продемонструвала політичну безпринципність деяких політичних сил, котрі поставили власні високопартійні цілі вище державних інтересів, а особисті амбіції - понад волевиявлення українського народу. Цей новонароджений союз кучмістів та політичних перевертнів провокує в Україні політичну кризу, намагається порушити стабільність у політичному, соціальному та економічному поступі нашої країни.
Ми переконані, що основною причиною відставки Уряду Єханурова є помста за принциповість у відстоюванні українських інтересів у газовому питанні. Уряд Єханурова зумів уникнути кризи, тому не дивно, що завдання кремлівських вождів виконували комуністи, регіонали та есдеки. Остаточно появилася позиція Блоку Юлії Тимошенко та „народників" Литвина, їхні дії - це декларація реваншизму та спроба попереднього режиму. Ми, українці, отримали удар в спину від вчорашніх псевдосоюзників.
Стає зрозумілим, хто сьогодні формує новітню п'яту колону в Україні.
Національні інтереси, а не політичні амбіції повинні диктувати державну політику. Ми    висловлюємо   подяку   усім    патріотично-демократичним    силам,    які    не голосували   10   січня  за  відставку  уряду   Єханурова  і  висловили  свою  підтримку Президентові України. Ви продемонстрували єдність думок та зусиль, і в майбутньому парламенті сформуєте президентську, Ющенківську більшість.
Виборці побачили  обличчя  політиків  без  масок  та  театрального   гриму.   Ми закликаємо усі державницькі сили Мостищини забути про політичні амбіції і об'єднати свої   зусилля    напередодні    парламентських    виборів,    щоб    закріпити    перемогу Помаранчевої революції і не дозволити антиукраїнським силам отримати політичний реванш.
Разом нас багато і нас не подолати! Україна  у нас одна!”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ