Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати не підтримали приватизацію приміщень Львівської обласної психіатричної лікарні

Депутати Львівської облради на сьогоднішній сесії не підтримали приватизацію житлових приміщень за адресою вул. Кульпарківська, 95, де розташована Львівська обласна психіатрична лікарня.
За словами депутата Пилипа Пилипенка, ці об’єкти належать до пам’ятників культурної спадщини і приватизація їх є заборонена.
Водночас на захист цих питань депутат Юрій Моравецький, голова комісії з питань майна, зауважив, що там знаходяться напівзруйновані склади, а тому їх можна приватизувати. Таке рішення підтримали лише сім депутатів.
Депутати проголосували за приватизацію способом аукціону приміщень по проспекту Чорновола, 59, а також приватизацію на аукціоні об’єкта (аптеки) у м. Новий Розділ Миколаївського району. Перед тим депутати змінили спосіб приватизації з конкурсного на аукціон. Також депутати дали дозвіл на приватизацію нежитлових приміщеннь по вул. Шевченка, 311.
Загалом приватизаційні питання не знаходять підтримки депутатів. За них голосують буквально кілька депутатів, зокрема фракція Народного руху України оголосила 10-хвилинну перерву, після якої висловила своє незадоволення приватизацією, яка здійснюється Львівською облрадою. Водночас пропозиція голови ЛОР Мирослава Сеника, висловлена ним раніше – зняти ці питання на початку сесії, – не знайшла підтримки. Але депутати не підтримали її і зараз доволі одностайно, почергово «зарубують» кожне питання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ