Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати від опозиції добилися проведення зборів опозиційних фракцій у сесійній залі

Сьогодні, 31 січня, відбудеться повноцінне зібрання трьох опозиційних фракцій, - повідомив журналістам в парламенті перед початком зібрання голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк. Повідомила прес-служба "Батьківщини".

Він повідомив, що опозиція добилася того, щоб зібрання відбувалося в сесійній залі парламенту: «Опозиційні депутати вже потрапили до сесійної зали».

«Три опозиційні фракції зібралися, щоб висловити свою політичну позицію щодо того, що відбувається в Україні. Починаючи від політичних переслідувань Юлії Тимошенко та Юрія Луценка та інших депутатів, які зазначені в проекті нашої заяви, а також щодо визначення подальших дій опозиції на наступній сесії парламенту», - наголосив голова фракції «Батьківщина».

Він повідомив,що вночі багатьом депутатам надсилали смс-повідомлення про те, що збори опозиційних депутатів нібито відміняються. «Регіонали зрозуміли, що ми не будемо відмовлятися від своїх планів щодо зібрання трьох опозицій фракцій. Щоправда, вони помилково розсилали смс з третьої ночі російською мовою», - додав Арсеній Яценюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ