Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Депутати вважають, що з бюджету розвитку Львова-2007 виділять забагато коштів на реконструкцію житлових будинків

Депутати вважають, що з бюджету розвитку Львова-2007 планують виділити забагато коштів на реконструкцію житлових будинків, — повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Такого висновку дійшла постійна комісія економічної політики ЛМР на останньому своєму засіданні. На думку членів комісії, утримання житлового фонду має відбуватися, насамперед, за рахунок квартплати мешканців, і тільки в критичних і особливих випадках за рахунок бюджету. Головний принцип – бюджет не може покривати неефективності роботи житлово-комунальних підприємств.
Загалом же народні обранці пропонують викласти проект бюджет розвитку Львова на цей рік у двох окремих документах. До першого документу внести перелік об’єктів капітальних видатків, на які у 2007 році планується проводити за рахунок коштів бюджету розвитку м. Львова, а у другому документі внести перелік об’єктів капітальних видатків, на які у 2007 році планується проводити за рахунок коштів позики.
Також комісія рекомендуватиме виконавчим органам підготувати критерії та порядок визначення житлових будинків, реконструкція яких проводитиметься за рахунок коштів бюджету розвитку. Комісія вважає обсяг коштів, передбачених на реконструкцію житлових будинків, необґрунтованим.
Члени комісії також внесли пропозиції про підготовку виконавчими органами міста обґрунтування пріоритетних об’єктів для капітальних вкладень з бюджету, а саме –  об’єкти, які є критичними чи потребують розробки технічних документів.
Крім цього, комісія пропонує переглянути перелік об’єктів капітальних вкладень з метою виключення з нього тих об’єктів, для яких не підготовлена технічна документація, об’єктів, які доцільно фінансувати з інших джерел.
Члени комісії також звернулась до виконавчих органів міста з пропозицією разом з бюджетом розвитку подати на розгляд депутатів календарний план заходів та план освоєння коштів стосовно Грибовицького сміттєзвалища.
Нагадаємо, спеціальний фонд міського бюджету Львова на 2007 рік, однією із частин якого є бюджет розвитку, розглядатимуть на сесії Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ