Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Держархбудінспекція запроваджує щотижневе консультування з питань ліцензування

З метою забезпечення якісного методологічного супроводження процесу ліцензування господарської діяльності з будівництва об’єктів із середніми та значними наслідками Держархбудінспекція запроваджує практику постійного консультування суб’єктів містобудування.
Держархбудінспекція

Фахівці Управління ліцензування, обстеження та паспортизації надаватимуть роз’яснення з процедурних питань двічі на тиждень – по вівторках з 10:00 до 12:00 та п’ятницях з 14:00 до 16:00 за адресою: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26 (приміщення Громадської приймальні Держархбудінспекції).

Для уникнення будь-яких маніпулювань з боку сумнівних посередницьких та консалтингових компаній на консультації записуватимуть виключно посадових осіб суб’єктів містобудівної діяльності.

Попередній запис на консультації є обов’язковим. Записатися можна за телефоном (044) 291-69-84 не пізніше ніж за п’ять робочих днів.

Посилення роз’яснювальної роботи обумовлене тим, що після запровадження безстрокової дії ліцензії, збільшилась частка суб’єктів господарювання, які мають бажання отримати ліцензію вперше. Водночас, як продемонструвала практика, новостворені суб’єкти господарювання не завжди можуть якісно підготувати документи, необхідні для отримання ліцензії.

«Максимальна обізнаність з питань ліцензування є важливою складовою впорядкування будівельної діяльності на території України. Саме тому прийнято рішення про запровадження такого формату діалогу, де ДАБІ виконуватиме, у першу чергу, консультативно-дорадчу функцію. Відтепер здобувачам ліцензії не доведеться самостійно шукати відповіді на нагальні питання, звертатися до посередників, всі фахові роз’яснення вони зможуть отримати в органі ліцензування. І це логічна практика, яка має бути реалізована», - прокоментував в.о. Голови Держархбудінспекції Олександр Строкач.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ