Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

Державний секретар з питань оборони Великої Британії відвідав район проведення ООС

24 вересня, іноземна делегація на чолі з Державним секретарем з питань оборони Великої Британії Беном Воллесом відвідала район проведення операції Об'єднаних сил. Іноземних партнерів супроводжували Міністр оборони України Андрій Загороднюк та представники оборонного відомства. На Приазов’ї робочу групу зустрічав Командувач об'єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко. Про це інформує прес-центр ООС.

У межах робочої поїздки іноземних партнерів було ознайомлено з поточною обстановкою в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Як зазначив Командувач об'єднаних сил противник, незважаючи на оголошений режим тиші, продовжує активно обстрілювати позиції Об'єднаних сил.
– Більше того, порушуючи міжнародне право та нехтуючи моральними цінностями, веде вогонь у напрямку мирних населених пунктів. При цьому наші підрозділи продовжують виконувати взяті на себе зобов’язання щодо виконання Мінських угод, – наголосив генерал-лейтенант Володимир Кравченко.

Відповідаючи на запитання іноземних партнерів Командувач об'єднаних сил підтвердив інформацію про присутність на території тимчасово окупованих районів Луганської та Донецької областях регулярних російських військ, а також про постійне постачання зброї та боєприпасів з території РФ.

Більш наочно британська делегація ознайомилися з ситуацією в окремих районах вздовж лінії розмежування на Маріупольському напрямку.

На завершення зустрічі сторони обговорили актуальні питання розвитку українсько-британського воєнно-політичного співробітництва в оборонній сфері.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ