Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Держдеп США включив Україну до списку небезпечних для подорожей регіонів

Державний департамент США не рекомендує американським туристам подорожувати в Україну і на окуповані території Криму і Донбасу.

Оскільки, Україна через рівень злочинності, громадянські заворушення і вибори занесена до списку небезопосних регіонів, подорож по яким вимагає підвищеної обережності. Про це повідомляє УНН з посиланням на офіційний сайт Держдепу.

"Проявляйте велику обережність під час подорожей по Україні через високий рівень злочинності, небезпеки заворушень і масових акцій пов'язаних з виборами. Не подорожуйте до Криму через довільні затримання та інші зловживання з боку російської окупаційної власти і у східні райони Донецької і Луганської областей, особливо райони, які не контролюються державою, через збройний конфлікт і викрадення людей", - йдеться в повідомленні.

Співробітники Держдепу, відзначають, що в Україні злочини проти іноземців та їх майна є звичайним явищем. Демонстрації, які часом носили насильницький характер, регулярно проходять по всій Україні, в тому числі в Києві. Політично спрямовані вбивства і вибухи також відбувалися в країні. Є повідомлення про насильство з боку націоналістичних груп.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ