Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Держфінмоніторинг вчиться протидіяти «відмиванню» грошей

У Західному філіалі «Навчально-методичного центру» Держфінмоніторингу протягом 2009 року навчали відповідальних працівників курсу «Боротьба з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансування тероризму». Про це повідомили у Регіональному відділі Держфінмоніторингу у Львівській області.

 

Вишкіл пройшли 234 працівники органів територіальних і місцевих органів  виконавчої влади, що задіяні в національній системі боротьби з відмивання коштів та фінансування тероризму, правоохоронних та контролюючих органів, державних регуляторів, а також 27 відповідальних осіб за проведення внутрішнього фінмоніторингу суб’єктів первинного фінансового моніторингу.    

        

Основний склад слухачів – це представники західних областей України. Юрисдикція навчального закладу поширюється на: Волинську, Закарпатську, Івано-Франківську, Львівську, Рівненська, Тернопільську, Хмельницьку та Чернівецьку області. Всі слухачі курсу отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації державного взірця.

           

Відповідно до затверджених графіків проведення навчання ( за державне замовлення та на договірних умовах) цього року будуть створені 14 навчальних груп для слухачів з числа працівників Управління Служби безпеки України, прокуратури, Управління МВС України, Державної податкової адміністрації, Західного регіонального Управління Держприкордонслужби України, митниці, судів, Контрольно-ревізійного управління, Антимонопольного комітету України, Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Управління юстиції, Управління Держкомзему, Управління статистики, Управління державного казначейства, обласних та районних рад та держадміністрацій.

 

Окрім цього, рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, екземенаційним центром з проведення кваліфікаційного іспиту професійних участників ринку цінних паперів, які проходитимуть атестацію з питань фінансового моніторингу визначено «Навчально-методичний центр» Держфінмоніторингу.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ