Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Держкомтелерадіо оголосило конкурс на краще періодичне видання для дітей та юнацтва

Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголосив Всеукраїнський конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва 2015 року.

Конкурс засновано з метою сприяння розвитку дитячої періодики, удосконаленню традицій випуску періодичних друкованих видань для дітей та юнацтва та підвищенню ролі друкованих засобів масової інформації у вихованні підростаючого покоління. Він проводиться у двох номінаціях: «Краще періодичне друковане видання для дітей»; «Краще періодичне друковане видання для юнацтва».

На конкурс подаються друковані періодичні видання для дітей та юнацтва загальнодержавної, регіональної та місцевої сфер розповсюдження у кількості не менше 6 номерів, що побачили світ упродовж поточного року.

Прийом заявок на участь триває з 1 вересня по 1 грудня 2015 року.

Переможці Всеукраїнського конкурсу на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва отримуютьзвання лауреата та нагороджуються спеціальним дипломом згідно.

Нагадаємо, що свого часу лауреатами конкурсу стали такі видання для дітей та юнацтва: журнали «Барвінок», «Малятко», «Ангелятко», «Колосок», «Мамине сонечко»;.«Диво-Деревце», «Пізнайко», «Ангеляткова наука», «Артклас», «12+», «Юний натураліст» «Однокласник», «Indigo», «Абетка права», газети «Казковий вечір» та«Привет, ребята!»

Положення про конкурс розміщено на веб-сайті Держкомтелерадіо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ