Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Держкомтелерадіо вніс зміни до Статуту НТКУ

Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко підписав наказ про затвердження нової редакції Статуту Національної телекомпанії України, повідомила прес-служба Держкомтелерадіо.

Зміни пов’язані з об’єднанням НТКУ з іншими державними ТРК. Як відомо, Національна телекомпанія України стала правонаступником майна, прав та обов’язків  Національної радіокомпанії України, телеканалу «Культура», 28 ДТРК, які реформовані в філії НТКУ. Поки що залишаються не приєднаними дві кримські ДТРК. Засновником НТКУ є Кабінет Міністрів України.

 «Це ще не останні зміни до Статуту НТКУ. Оскільки ще потрібно буде приєднати дві кримські ДТРК і внести остаточні зміни. А потім можна вже почати процес перетворення НТКУ в ПАТ НСТУ. Це у разі, якщо парламент схвалить зміни до закону про Суспільне мовлення і виведе за рамки першого етапу реформування студію “Укртелефільм”», прокоментував зміни до Статуту Олег Наливайко.

Тепер НТКУ має зареєструвати цей Статут відповідно до законодавства. З повним текстом наказу та новою редакцією Статуту НТКУ можна ознайомитись на сайті Держкомтелерадіо 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ