Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Держприкордонслжба оголосила відбір на посади керівного складу

Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
1/2
Як повідомили у прес-службі Держприкоржонслужби, розпочався відбір на посади заступників начальників загонів з оперативно-розшукової роботи

Сьогодні, 3 березня, у Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького стартував відбір на посади заступників начальників загонів з оперативно-розшукової роботи.

Конкурс проходить в академії Держприкордонслужби із залученням міжнародних спостерігачів — представників Посольства США в Україні  та Міжнародної організації з міграції.  

Рейтинг кандидатів визначається шляхом оцінюванням знань законодавства України у сфері прикордонної безпеки, української та іноземної мов, рівня фізичної та вогневої підготовки, а також за результатами кваліфікаційної співбесіди.  

Подібний конкурс з відбору лідерів керівного складу нової формації є надзвичайно важливим для українських прикордонників. Адже кожен, хто має хист, знання та амбіції, а також володіє професійними навичками, нині, взявши участь у такому конкурсі, може обійняти керівну посаду. 

Голова Державної прикордонної служби полковник Сергій Дейнеко неодноразово наголошував, що прикордонне відомство має відповідати тим вимогам, які перед ним висуває суспільство, і у призначенні на посади не має бути місця для кумівства, хабарництва та корупційних схем.

Саме тому з жовтня 2019 у ДПСУ за підтримки посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції впроваджено проєкт ʺНове обличчя керівного складуʺ. Він став прозорим та справедливим у призначенні на керівні посади. Переможці попереднього відбору вже зайняли керівні посади та успішно виконують свої службові обов’язки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ