Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Держрибагентство призначило керівника Львівського рибоохоронного патруля

Держрибагентство, відповідно до рішення Львівського апеляційно-адміністративного суду №876/10404/16 від 27.03.2017, призначило на посаду керівника Управління Держрибагентства у Львівській області Кравця Л.М. Випробувальний строк, встановлений для кандидата, складає 2 місяці. Про це повідомили в прес-службі Держрибагентства.

Відомство зобов’язало новопризначеного керівника максимально швидко та ефективно розпочати процес реформування галузі в регіоні, знайти компроміс із громадськістю та облдержадміністрацією.

У Держрибагентстві наголосили, що за цей час керівник має налагодити роботу структури, запустити процес реформування галузі в регіоні та створення рибоохоронного патруля. Якщо протягом цього періоду керівнику не вдасться розпочати ефективну роботу управління, знайти порозуміння із представниками громадськості та органами влади, він випробувальний термін не пройде та конкурс буде оголошено повторно.

Просимо громадськість із розумінням поставитись до ситуації та сприяти у реформуванні галузі в регіоні!

Також Держрибагентство висловлює подяку всім громадянам, кому небайдужа доля рибного господарства України та реформа органів рибоохорони у Львівській області – громадським організаціям та активістам, що підтримали реформу та допомагають у її реалізації. Відомство відкрите до обговорення та діалогу. Якщо вам будуть відомі факти щодо негативної або позитивної роботи вище вказаної особи, прохання оперативно повідомляти до відомства. Держрибагентство розгляне всі листи із відповідною інформацією, направлені на електронну скриньку [email protected], у темі листа необхідно вказати «Інформація щодо Львівської області».

Нагадаємо, конкурс на керівника Управління Держрибагентства у Львівській області було оголошено 22.01.2016. Було проведено конкурсний відбір, переможцем якого обрано Кравця Л.М. 09.09.2016 р. Кравець звернувся до  Львівського окружного адміністративного суду з позовом про призначення його на посаду керівника, проте суд відмовив йому у задоволенні позову. Після цього Кравець Л.М. звернувся до Львівського апеляційного адміністративного суду з аналогічним зверненням, 27.03.2017 суд підтримав його позов та зобов’язав відомство призначити обраного кандидата на посаду. Держрибагентством було надіслано відповідну кандидатуру на погодження до органів влади. Проте, Львівська обласна адміністрація відмовила у погодженні даного призначення. У зв’язку із не призначенням на посаду кандидата, 25.04.2017 на Держрибагентство було відкрито виконавче провадження, яким зобов’язано виконати рішення Львівського апеляційного адміністративного суду та призначити обраного кандидата на посаду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ