Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Детектив довкола приміщення на вул. Каліча Гора, 5

Управління комунальної власності ЛМР повідомляє, що приміщення на вул. Каліча Гора, 5 було і є у переліку вільних на сайті управління комунальної власності Львівської міської ради. У зв’язку з публікацією у деяких ЗМІ інформації щодо приміщення на вул. Каліча Гора, 5, управління комунальної власності ЛМР надає роз’яснення. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, у повідомленні сказано: "Сайт управління створено у 2014 році, і відтоді на ньому розміщують інформацію про усі приміщення комунальної власності із зазначенням необхідних для того відомостей.

Чиновники Львівської міської ради приховують приміщення

«Чинне законодавство не передбачає обов'язку управління комунальної власності розміщувати всю інформацію щодо вільних приміщень, але є спеціальна процедура, передбачена законом, якої дотримується управління. Проте, управління одним із найважливіших принципів у роботі вважає відкритість та прозорість, тому з власної ініціативи створило сайт ще у 2014 році, де розміщує всю інформацію про вільні приміщення. Подаються фото, технічні паспорти, характеристики кожного об’єкта, щоб потенційні заявники могли відразу зорієнтуватися. Аналогів нашого сайту немає в Україні. В тому числі на сайті була і є інформація по Калічій горі», - зазначила Лілія Сторож, в.о. начальника управління комунальної власності ЛМР. 

Відтак, управління комунальної власності ЛМР застерігає журналістів бути об’єктивними, коректними і уточнювати інформацію при зазначенні у своїх матеріалах інформації про ті чи інші комунальні приміщення".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ