Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Дієтолог розповіла, чому варто їсти абрикоси

Абрикоси – низькокалорійний фрукт, який швидко тамує голод і збагачує організм вітамінами. Дієтолог Галина Незговорова розповіла про корисні властивості абрикосів.

Абрикоси здатні уповільнювати процеси старіння та покращувати самопочуття. Ці фрукти багаті на вітаміни та мікроелементи, які роблять людину сильною та витривалою.

1. Вживання абрикосів знижує артеріальний тиск.

2. Фрукти покращують роботу серцево-судинної системи та органу зору.

3. Абрикоси допомагають нормалізувати роботу травної системи.

4. Повертають гарний настрій та покращують розумову діяльність.

5. Фрукти покращують розумову діяльність і роботу щитоподібної залози.

Калорійність абрикосів складає 41 ккал на 100 г. продукту. Вони на 80% складаються з води, тому часто їх використовують длядієтичного харчування та нормалізації ваги.

Галина Незговорова переконує, що достатньо з'їдати 100-150 г. стиглих абрикосів, щоб покращити самопочуття. 

Пам'ятайте, що не варто їсти абрикоси натщесерце чи після м'ясних страв, – каже дієтолог.

Також не можна їсти кісточки абрикосів, адже деякі речовини викликають отруєння.

1+1

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ