Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ділянку на Липовій алеї, 5 депутатам «підсунули», – львівська «Свобода»

Фракція ВО «Свобода» вимагає від міського голови Львова Андрія Садового перестати вводити в оману депутатський корпус ЛМР та громаду міст, – повідомила прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Як йдеться в повідомленні прес-служби, напередодні сесійного засідання Львівської міської ради 7 лютого міський голова звернувся до керівників фракцій з проханням підтримати рішення про виділення земельної ділянки за адресою: м. Львів, вул. Липова Алея, 5 для будівництва спортивного комплексу для проведення «Євробаскету 2015». Андрій Садовий особисто запевнив депутатський корпус, що ділянка погоджена з представниками інвестора та ФК Карпати (Львів). Втім, кажуть свободівці, реалії виявилися іншими: фактично, депутатам підсунули сфальшований проект рішення, який передбачав будівництво на місці, де розташовані тренувальні поля ДЮСШ ФК Карпати, на яких 700 дітей щодня займаються футболом».

«Це не перший випадок шулерства з боку міського голови. Нам намагаються нав’язати практику усунення депутатського корпусу від ухвалення важливих для міста та громади рішень. Ми з цим категорично не згодні. Хочу нагадати Андрію Садовому, що міська рада – не місце для гри в наперстки. Саме тому я звернувся до прокурора міста з проханням дати оцінку діям міського голови. Ми однозначно доможемося, аби мер відповів перед законом», - заявив сьогодні, 20 лютого, голова фракції ВО «Свобода» у Львівськійміській раді Маркіян Лопачак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ