Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Discovery та НСТУ уклали угоду щодо трансляції зимової Олімпіади-2018

Discovery Communications та НСТУ уклали угоду щодо трансляції зимової Олімпіади-2018 та літньої Олімпіади-2020. Про це повідомили в прес-службі телеканалу UA: ПЕРШИЙ.

ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" уклала субліцензійний договір з купівлі прав на трансляцію в Україні Зимових Олімпійських ігор-2018 і Літніх Олімпійських ігор-2020 з провідною глобальною медіакомпанією Discovery Communications, в портфоліо якої входять телеканали Eurosport. Це дозволить суспільному мовнику показувати трансляції Олімпіади майже на всій території України. Перебіг змагань транслюватиметься в форматі SD і HD-сімулкаст на сайті телеканалу UA: ПЕРШИЙ.

"Підписання угоди між Discovery Communications і ПАТ "НСТУ" – це довгоочікувана подія для багатьох жителів України. Eurosport завжди прагне розділити пристрасть своїх глядачів до спорту, і передача прав на трансляцію Олімпіади суспільному мовнику дозволить побачити найяскравішу і захопливу спортивну подію світового рівня українським вболівальникам. UA: ПЕРШИЙ покаже найважливіші зустрічі й фінальні етапи головних змагань, а тим, хто хоче стежити за кожною хвилиною кожного змагання, доступні ефіри Eurosport 1, Eurosport 2, та більш як 4000 годин трансляцій у Eurosport Player, – зазначає Анна Пак Бурден, віце-президент, керуючий директор Discovery Networks в Північно-Східній Європі. – Угода з НСТУ – це не просто договір. Це можливість долучитися до свята міжнародного рівня і відчути себе частиною багатотисячної аудиторії Олімпіади, побачити прапор України та збірну у національній формі, повболівати за своїх спортсменів і відчути неймовірні емоції. Розвиток зимових видів спорту і трансляції спортивних заходів дозволяють виховувати покоління нових чемпіонів. Воля до перемоги і спортивний дух Олімпіади надихає молодь на вибір спортивної кар’єри, щоб в майбутньому відстоювати честь країни на міжнародних аренах".

"Україну цінують в світі як спортивну державу. Дуже важливо, щоб наше суспільство знало своїх спортивних героїв, які прославляють країну у світі, щоб на цих яскравих прикладах виховувалось молоде покоління, зростала сильна і здорова українська нація. Завдяки телевізійним трансляціям українці зможуть побачити змагання найсильніших атлетів і вболівати за своїх співвітчизників, які, впевнений, докладуть усіх зусиль для гідного виступу", – наголосив президент Національного олімпійського комітету, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка.

"Для будь-якого суспільного мовника у світі спорт – це одна з ключових складових мовлення і він мусить бути представлений на всіх наших платформах. Спортивні досягнення українців відомі у всьому світі, у нас багато видатних атлетів, за якими спостерігають мільйони глядачів-шанувальників спорту . Наголошу, що забезпечувати висвітлення змагань такого рівня як Олімпіада – завжди непросто, – розповідає член правління ПАТ “НСТУ”, відповідальна за розважальний напрям діяльності Олександра Кольцова. – Цього року ми плануємо докласти ще більше зусиль творчої та технічної команд спортивного напрямку і зробимо все можливе, аби українці із захопленням спостерігали за виступами наших олімпійців та відчули неймовірну атмосферу цієї події".

До старту зимових Олімпійських ігор-2018, які пройдуть з 9 по 25 лютого в південнокорейському Пхенчхані, залишилось менше ніж 50 днів. В ефірі UA: ПЕРШИЙ глядачі зможуть побачити змагання з різних видів спорту, загальна тривалість яких складатиме не менше 100 годин. Особлива увага приділятиметься найбільш популярним в Україні видам спорту і виступам спортсменів національної олімпійської збірної. Крім того, спостерігати за подіями Олімпіади глядачі зможуть в ефірі спортивних телеканалів Eurosport 1 та Eurosport 2.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ