Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діти захисників зі Львівщини вирушили на оздоровлення в дитячий табір «Артек»

Додаткову інформацію про оздоровлення дітей можна отримати в департаменті соціального захисту населення або на сайті Львівської ОВА.

Про це повідомили в ЛОДА. 

Група дітей зі Львівщини вирушила на оздоровлення в дитячий табір «Артек». Загалом у Міжнародний дитячий центр «Артек», що у cелі Березники Свалявського району Закарпатської області, поїхало 16 дітей. Це – діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти загиблих захисників.

«Це лише перша зміна. Проходить вона під гаслом «Збір юних патріотів «Ми – незламні Українці!». Загалом таких змін буде 11. Заїзди відбуватимуться фактично до кінця цього року. Кожна зміна, до слова, триватиме 21 день», – зазначив керівник департаменту соціального захисту населення ЛОВА Роман Андрес.

Додаткову інформацію про оздоровлення в Міжнародному дитячому центрі «Артек» можна отримати у відділі соціальних послуг, організації оздоровлення та співпраці з громадськими середовищами департаменту соціального захисту населення Львівської ОВА за телефоном: +38 (032) 255 41 68 або на сайті Львівської ОВА в розділі Оздоровлення та відпочинок дітей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ