Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Дітям Донбасу нав’язують ненависть до України і любов до «Гіві»

Окупаційною владою посилюються пропагандистські заходи у загальноосвітніх навчальних закладах окупованої території Донбасу. Зокрема, на т.зв. “уроках громадськості” школярам нав’язується ідея неможливості подальшого співіснування з Україною, у т.ч. через “активізацію українського терору” на території т.зв. ДНР у контексті героїзації військового злочинця “Гіві”. Про це повідомило Головне управління розвідки Міноборони України.

Противник, використовуючи режим припинення вогню (з 9 лютого), проводить заходи з доукомплектування підрозділів особовим складом та його ротацію, здійснює маскування та фортифікаційне обладнання бойових позицій.

Командуванням 2 АК (Луганськ) ЗС РФ активізовано агітаційні заходи рекрутування місцевого населення за різними військовими спеціальностями у містах Луганськ, Алчевськ та Кадіївка з метою доукомплектування особовим складом підпорядкованих з’єднань і частин.

Російським окупаційним командуванням використовуюється зменшення інтенсивності бойових дій для продовження злочинної діяльності щодо знищення місцевої інфраструктури та грабування промислових об’єктів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ