Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Diversity You 2024: військові на протезах розкажуть свої історії незламності

Сім українців розкажуть сім історій: їх об'єднує незламність. Вони візьмуть участь у фотосесії в одязі з колекцій українських дизайнерів, щоб розповісти свою історію незламності та додати усім українцям суперсил.

Проєкт Diversity You відбудеться уже втретє. Попередні його герої розповідали про прийняття інакшості у суспільстві, однак цього року Diversity You 2024 – інший, його змінила війна, яка змінила нас усіх. Якщо раніше героями проєкту були люди, які набули проблем зі здоров'ям через різні причини, то цьогорічні герої отримали інвалідність через військові дії.  У рамках проєкту запланована професійна фотозйомка в одязі українських дизайнерів, створення відео- і текстової історії кожного героя і фотовиставка. Проєкт проходитиме за підтримки Українського культурного фонду.

Згідно із задумом команди проєкту, усі герої походять з різних регіонів України, це чоловіки і жінки різного віку, у них різні професії, але всіх об’єднує те, що вони набули інвалідності через повномасштабне вторгнення рф в Україну і попри це знайшли у собі сили жити далі і щодня надихати інших. Що це? Особливості характеру? Виховання? Спосіб мислення? Реакція на втрату? Наслідок прочитаних книжок? Ми вирішили дослідити це явище і відшукати код незламності, який робить кожного з героїв унікальним і гідним наслідування. Проєкт Diversity You 2024 дає героям майданчик, на якому вони зможуть поділитися силою духу і надихнути інших до змін.

Про сильних заведено говорити пошепки, додумувати їх історії. Але ми вирішили дати слово їм самим –  нехай вони говорять за себе самі. Побачте їх, послухайте їх історії, надихніться незламністю 7 суперукраїнців/українок! І це не образ – вони такі щодня, просто сьогодні – у дизайнерському вбранні та модній фотосесії.

Diversity You 2024 – це про нас усіх, щоб ми не відводили очі на вулиці від військового на протезі.

Diversity You 2024 – про  те, щоб діти на вулиці не кричали "у дядька залізна рука".

Diversity You 2024  – щоб сказати всім навколо, що протез замість кінцівки – це ок, це наша нова нормальність, в ній інвалідність – не завжди про втрачені можливості, це ще й про сили здобувати нове, досягати того, що не вдавалося раніше і шанс повернути втрачене.

"Ти інший. Ти важливий" – ось що хочуть розповісти українки і українці з проєкту Diversity You 2024. Ви з нами?

Часові рамки проєкту:

Серпень –  презентація 7 історій.

Вересень – презентація проєкту + фотовиставка у Львові.

Контакти для медіа:

+38 067 272 35 13

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ