Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДІЯ Львівщини відвідала з гостинцями позиції військових на передовій та дитбудинок

Активісти ГО «Державницька ініціатива Яроша» Львівщини відвідали з волонтерською місією 6 пунктів розташування добровольчих формувань на передовій та дитбудинок.

Спочатку волонтери завітали в Павлоград, де знаходиться база медбату Української добровольчої армії «Госпітальєри». Польовим медикам львів’яни привезли необхідні медикаменти: кровоспинні, знеболюючі, розчини для дефузії, крапельні системи, перев’язочні матеріали, а також харчі та хімічні обігрівачі для рук. Опісля волонтери попрямували в розташування добровольців поблизу Водяного, де передали гостинці для 8-го ОБАТу УДА «Аратта», завітали у Маріїнку, Авдіївку, Попасну та в навчальний центр УДА у Великомихайлівці. На усі ці позиції активісти ДІЯ привезли медикаменти, одяг, харчі амуніцію та засоби гігієни.  Останньою точкою, яку відвідали волонтери став дитячий будинок у місті Лиман на Донеччині. До цього візиту активісти готувалися заздалегідь. Діткам львів’яни привезли великі ящики з іграшками, харчі та засоби гігієни.

«Волонтерська допомога нашим захисникам – один з найважливіших напрямків роботи нашого осередку ДІЯ. Ми вважаємо своїм обов’язком підтримувати тих, хто зараз в окопах захищає нашу з вами незалежність. Також, не можемо забувати і про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Хочу подякувати усім тим, хто долучився до збору гуманітарного вантажу: ГО «Допомога армії України», проекту «Hand-made по-львівськи для армії руками волонтерів», аптеці «ЗІ», компаніям «Барком» та «Галицька здоба» - зазначив координатор ГО ДІЯ Львівщини Валентин Середюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ