Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Діяльність „Буського склозаводу” через наднормативні викиди в атмосферу можуть призупинити

Держуправління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області видасть постанову про призупинення виробничої діяльності ТзОВ „Буський склозавод”, якщо керівництво не вживатиме необхідних заходів для ліквідації наднормативних викидів. Про це повідомили у Державному управлінні охорони навколишнього природного середовища у Львівській області.

За зверненнями громадян м. Буська 16 і 22 серпня 2006 року було проведено оперативні перевірки, що стосувались порушень природоохоронного законодавства при експлуатації технологічного обладнання ТзОВ „Буський склозавод”.
Після проведення контрольних лабораторних замірів викидів речовин, які забруднюють повітря, управління виявило низку порушень в експлуатації пилоочисного обладнання заводу та перевищення встановлених нормативів.
За результатами проведених перевірок до адміністративної відповідальності притягнули керівника підприємства Павлухіна К.А. та вирахували суму збитків, яких зазнала держава за наднормативні викиди речовин в атмосферу.
Нагадаємо, за даними Держкомстату, за перше півріччя цього року обсяги викидів на Львівщині становили 52,2 тис. т, на одну особу припадає 20,2 кг шкідливих викидів. На один квадратний метр на Львівщині припадає 2389,6 кг шкідливих речовин. Управління екології найбільшими забруднювачами повітря в області називає ВАТ „Добротвірську ТЕС”, ВАТ „НПК Галичина”, ВАТ „Миколаївцемент”, ДПНМ „Дружба”, ДП „Львіввугілля”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ