Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дізнайтесь про можливості освіти за кордоном

Дізнайтесь про можливості освіти за кордоном, - Osvita.ua

Отримати освіту в одному з ТОПових універсітетів світу — це гарантовано забезпечити собі безбідне майбутнє. Людина з дипломом вишу, який визнається в усьому світі, не лише має всі шанси отримання престижної роботи за спеціальністю, але й апріорі може розраховувати на більш високу заробітну плату в порівнянні з іншими співробітниками. І перспективи у нього значно кращі: для більшості роботодавців має значення не тільки професія претендента, але і його навички, особисті якості та потенційна користь, яку він принесе компанії.

Якщо людина має диплом престижного вишу, це означає, що вона самостійна, ініціативна, володіє гнучким мисленням, сильними знаннями і талантом знаходити оптимальний вихід із нештатних ситуацій.

У зв’язку з цим, учнів 13-18 років та їх батьки запрошуються відвідати захід, присвячений вибору професії та можливостям навчання за кордоном.

На заході компанія STAR Academy запропонує школярам, абітурієнтам та їх батькам звернути увагу на навчальний заклад для старшокласників Cambridge Centre for Sixth-form Studies.

Cambridge Centre for Sixth-form Studies це:

  • Хороший старт для отримання вищої освіти в британському університеті.
  • Спілкування з учнями з Великої Британії та інших країн.
  • Вражаючі результати навчання: у минулому році третина випускників Cambridge Cambridge Centre for Sixth-form Studies (CCSS) отримали вищий бал, і кілька випускників були прийняті на навчання в університети Оксфорда і Кембриджа.
  • CCSS приймає на навчання учнів віком від 14 років до 21 року.

Всі учасники семінару отримають можливість першими в Україні пройти кембриджський тест, що виявляє здібності та визначає схильність до певної професії. За його результатами видається звіт, складений аналітиками кембриджського кар'єрного центру.

На заході також будуть обговорюватися питання вибору професії, можливості вступу українських абітурієнтів у виші Великої Британії та працевлаштування молодих спеціалістів в Європі.

Записуйтеся на безкоштовну презентацію і приходьте на захід 24 січня о 12:00 за адресою: м. Київ, вул. Ярославів Вал 22 (готель Radisson Blu).

Osvita.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ