Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ДК «Газ України” відновила газопостачання управлінню будинками м. Буськ

ДК «Газ України” відновила газопостачання управлінню будинками м. Буськ. Про це „Гал-info” повідомила прес-служба ДК «Газ України».  Управління будинками м. Буськ провело розрахунки за спожитий у цьому році природний газ, і ДК «Газ України” надала доручення газовим господарствам про відновлення їм газопостачання.
Зокрема, по Україні станом на 27 лютого цього року 26  підприємствам відновлено газопостачання. Стосовно решти 55 підприємств, що й досі не розрахувалися за спожитий цього року природний газ і рівень оплати яких дорівнює від 0% до 15%, газорозподільні підприємства виконують технологічні заходи щодо припинення безоплатного газоспоживання.
ДК «Газ України» наголошує, що газопостачання підприємствам-боржникам буде відновлено після здійснення ними, відповідно до договірних зобов’язань, розрахунків за спожитий у п. р. природний газ.
ДК «Газ України» вживає заходів на виконання доручень Кабінету Міністрів України, Мінпаливенерго України та Національної компанії з питань економного й раціонального газоспоживання в регіонах, забезпечення належної дисципліни розрахунків споживачами, зокрема, підприємствами комунальної теплоенергетики (ТКЕ) вартості спожитого природного газу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ