Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ДК „Газ України” затвердив ліміт газу для комунальних теплопостачальних підприємств на 3-тю декаду січня в розмірі 24,7 млн куб. м

ДК „Газ України” затвердив ліміт газу для комунальних теплопостачальних підприємств  на третю декаду січня в розмірі 24,7 млн куб. м, — про „Гал-info” повідомив представник прес-центру НАК „Нафтогаз України” у Львівській області Віктор Гальчинський з посиланням на Львівську філію ДК „Газ України”.
Зокрема, ДК „Газ України” затвердив ліміт газу на третю декаду січня для  „Львівтеплоенерго”, „Залізничтеплоенерго” 12,2 млн куб. м та 2,7 млн куб. м відповідно.
Порівняно з другою декадою січня ліміт газу для комунальних теплопостачальних підприємств на третю декаду січня зменшився на 4,38% або 1,132 млн куб. м,  зокрема зменшено ліміт газу „Львівтеплоенерго” на 7,8% або 1 млн куб. м та збільшено ліміт газу для „Залізничтеплоенерго”  на 8% або 0,2 млн куб. м
Як зазначає Віктор Гальчинський, рівень розрахунків за газ комунальних теплопостачальних підприємств  незадовільний і становить близько 30%.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ